Ieri si azi, pe Bulevardul bucurestean Kiseleff, au fost taiati 32 de arbori, in cea mai mare proportie tineri, cruzi, care nu reprezentau nici un pericol pentru populatie.

S-a taiat fara discernamant, au scos si majoritatea cioturilor din pamant, iar lemnul a fost procesat la fata locului, si repede, inatv sa nu se poate constata ce a fost taiat.

Primaria sectorului 1 nu stie nimic, iar cei de la  ADP dau vina pe cei de la “lacuri”. La administratia lacurilor nimeni nu stie nimic si evident paseaza pisica inapoi in curtea Administratiei Domeniului Public. Evident, de la ADP se “paseaza” spre primaria de sector, dar ni se sugereaza ca vina o poarta “primaria mare”

O sa revenim cu amanunte.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/c7.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/c7-150x150.jpgstiriphhomeIeri si azi, pe Bulevardul bucurestean Kiseleff, au fost taiati 32 de arbori, in cea mai mare proportie tineri, cruzi, care nu reprezentau nici un pericol pentru populatie. S-a taiat fara discernamant, au scos si majoritatea cioturilor din pamant, iar lemnul a fost procesat la fata locului, si repede, inatv sa...