Stiu,poate ca va asteptati sa vorbesc despre personajul de desene animate sau sa il ironizez pe Directorul General S.G.U Ploiesti. Ei bine, asta nu se va intampla!
De ce? Pentru ca din ciclul „ știați ca” va adresez urmatoarea intrebare : „Stiati ca directorul general al SGU, Constantin Donald Nicolae, a facut o serie lunga de lucruri bune, dar neaduse in atentia publicului, de cand se afla la conducerea Societatii de Gospodarire Urbana?”
Iata 5 dintre ele, in cele ce urmeaza:
13046061_1199995306685079_850396461_n
1.Implicarea activa in cazul Colectiv. Una din tinerele decedate, Tanasoiu Monica ,a fost inmormantata la Cimitirul Bolovani ,salariatii de la S.G.U fiind cei care au facut cheta pentru funeraliile acesteia din salariile lor.Plata locului de veci s-a facut pe 25 de ani,au fost achitate si contributiile anuale aferente locului,care a fost trecut pe numele mamei fetei, Carmen Leonte, fara nici un fel de pretentii.
2.Veti spune ca este micul Grinch care a furat Craciunul 2015, insa daca nu ar fi fost initiativa sa sa monteze in centrul orasului decoratiunile aflate in stocul societatii, Ploiestiul ar fi fost gri de-a binelea.
Lipsa decoratiunilor a avut un traseu simplu. Instiintarea pentru fonduri si organizare a licitatile s-a intors de la RASP la Primarie in luna noiembrie, chiar daca SGU a facut demersurile in timp util. Acest fapt a dus la stoparea licitatiei, intrucat conform legii trebuiesc 60 de zile pentru organizare. Deci…am fi avut un Craciun luminat frumos, dar prin februarie 2016.
Macar datorita initiativei sale ,am avut acele mici ornamente care aminteau de sarbatoare.
3.Nu stiu cati dintre voi se uita cu urme de compasiune catre semenii lor mai putin norocosi, care nu au familie,domicilii sau identitate. Dupa indelungi eforturi si aprobare din partea unui Protoereu, mortii neidentificati primesc acum un loc de veci si sunt ingropati cu slujbe si pomeni asa cum este crestineste. Initiativa ii apartine exclusiv lui Donald.
4.Poate ca ati aruncat un ochi catre spatiile verzi ,parcuri si poate ati observat ca arata atat din punct de vedere al curateniei cat si al paletei de culori mult mai bine.Este tot meritul sau, si o sa va punem pe tapet intr-un material viitor proiectele in curs de aprobare. Intradevar este o mapa impresionanta ca dimensiuni si asteapta verdele Comisie Tehnice din cadrul Primariei Ploiesti. Pana atunci….
5.Pe perioada contractului cu municipalitatea si S.C. FC Petrolul S.A a desfășurat lucrari de intretinere si reparatii, chiar daca nu era obigatia societatii, in incinta stadionului Ilie Oana din fonduri proprii ale S.G.U fara a reusi sa recupereze nici inziua de astazi sumele.Acestea au ajuns deja la peste 1,9 milioane RON incluzand si chiriile neachitate de finantatorul Capra.
In concluzie, inainte sa aruncam cu piatra e bine sa ne informam in cine. Clar este ca Donald a fost un paratrasnet al municipalitatii si a preluat socurile in ultimii ani. (Ruxandara Iuliana CARSTEA)

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/04/13046061_1199995306685079_850396461_n.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/04/13046061_1199995306685079_850396461_n-150x150.jpgstiriphhomecolectiv,donald,ploiesti,sguStiu,poate ca va asteptati sa vorbesc despre personajul de desene animate sau sa il ironizez pe Directorul General S.G.U Ploiesti. Ei bine, asta nu se va intampla! De ce? Pentru ca din ciclul „ știați ca” va adresez urmatoarea intrebare : „Stiati ca directorul general al SGU, Constantin Donald Nicolae,...