Alexandru Cârdei,comisarul superior din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Prahova a trecut printr-un incident,în timpul controlului fiindu i furat portofelul în care avea actele, dar și o sumă de câteva zeci de lei, fără ca nimeni din jurul său să observe.

Desi înconjurat de camerele de luat vederi ale presei, nu știe cum s-a întâmplat.Salvate de la mana hotului au fost doar actele,iar portofelul a fost găsit pe jos, golit de bani.

In urma controlului au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 70.000 de lei pentru neregulile constatate, urmand ca aceste controale sa continue.Comisarii au pus sub sechestru si o cantitate de cca. 20 de tone de carne de vită și de porc.

stiriphhomeControl,opc,porc,sanctiuni,vacaAlexandru Cârdei,comisarul superior din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Prahova a trecut printr-un incident,în timpul controlului fiindu i furat portofelul în care avea actele, dar și o sumă de câteva zeci de lei, fără ca nimeni din jurul său să observe. Desi înconjurat de camerele de luat...