Un procuror din Oraviţa consideră că preţul dreptăţii se plăteşte în favoruri sexuale. Acuzaţia şocantă vine de la o tânără, victimă a unei agresiuni. Ea susţine că George Bucurică, procurorul care instrumenta cazul ei, ar fi cerut o relatie intima pentru o rezolvare favorabilă a speţei. Mai mult, i-ar fi cerut să-şi spioneze şi şeful. Procurorul General al României a cerut o verificare la Parchetul Oraviţa.

Arhicunoscut pentru astfel de “metode de plată” este Procurorul Mircea Negulescu,zis “Portocală”,care a incalcat toate regulile profesionale si, fara sa tina seama ca e casatorit si ca are obligatia sa apere prestigiul justitiei, a asaltat-o ani in sir pe notarita Andreea Cosma (actual deputat) cu mesaje de iubire, desi ii fabricase si acesteia un dosar penal pe cand era procuror la PCA Ploiesti, distrugandu-i activitatea de notar pentru mai multi ani. In final, dosarul deschis de procurorul Negulescu Andreei Cosma s-a dovedit a fi o facatura, el fiind inchis cu solutie de scoatere de sub urmarire penala de un alt procuror.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/EDB_6344-620x400.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/EDB_6344-620x400-150x150.jpgstiriphhomeagresiune sexuală,Andreea Cosma,negulescu,portocala,ProcurorUn procuror din Oraviţa consideră că preţul dreptăţii se plăteşte în favoruri sexuale. Acuzaţia şocantă vine de la o tânără, victimă a unei agresiuni. Ea susţine că George Bucurică, procurorul care instrumenta cazul ei, ar fi cerut o relatie intima pentru o rezolvare favorabilă a speţei. Mai mult, i-ar...