Zilele trecute, Ucraina și-a ales noul președinte în persoana actorului Volodimir Zelenski. În România, de ce nu?

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta, și actual actor în serialul Fructul oprit de la Antena 1, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României.

“De câțiva ani încoace mă tot întreb ce ar trebui făcut pentru România și pentru că România mea arată altfel am luat poate cea mai importantă decizie a vieții mele – aceea de a candida pentru funcția de președinte al României”, a zis Bogdan Stanoevici, managerul Circului Globus din București.

“De ce? Pentru că am o datorie de conștiință față de țara mea în care m-am născut și m-am format ca individ. Și mai am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine și care, într-o zi, cu lacrimi în ochi, mi-a cerut ca atunci când voi fi pregătit să fac ce-mi stă în putință pentru a schimba ce este strâmb în această țară. Iată că momentul acela a sosit!”, a mai zis actorul din Fructul oprit.

Bogdan Stanoevici nu a oferit detalii suplimentare despre decizia de a candida la prezidențiale.

 

Bogdan Stanoevici este un actor român născut în București. Este absolvent (promoția 1982) al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în 2011. Între 5 martie și 17 decembrie 2014, Bogdan Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/05/protest_inedit_impotriva.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/05/protest_inedit_impotriva-150x150.jpgstiriphhomepoliticcotroceni,stanoeviciZilele trecute, Ucraina și-a ales noul președinte în persoana actorului Volodimir Zelenski. În România, de ce nu? Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta, și actual actor în serialul Fructul oprit de la Antena 1, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al...