Conform site-ului oficial al clubului Dinamo Bucuresti, fostul mare internațional român Adrian Mutu este, începând de astăzi, noul manager general al FC Dinamo.

Anunțul a fost făcut de acționarul majoritar al clubului, Ionuț Negoiță.

mutu_presedinte_17159700

“Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european”, a declarat Ionuț Negoiță imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu. “E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști”, a adăugat noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare.

29 de goluri în 42 de meciuri a marcat Adrian Mutu pentru Dinamo.

2 trofee are Adrian Mutu în palmares, în tricoul alb-roșu, eventul în sezonul competițional 1999-2000.

35 de goluri și 77 de selecții a adunat Adrian Mutu pentru echipa națională a României.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/mutu_presedinte_17159700.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/mutu_presedinte_17159700-150x150.jpgstiriphsportDinamo,MutuConform site-ului oficial al clubului Dinamo Bucuresti, fostul mare internațional român Adrian Mutu este, începând de astăzi, noul manager general al FC Dinamo. Anunțul a fost făcut de acționarul majoritar al clubului, Ionuț Negoiță. 'Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa...