În mediul in line s a dezvoltat în ultima vreme o întreaga rețea de furnizori de produse baby care și pentru igiena care pare mai mult decât îndoielnică.Este vorba de un grup care prezintă oferte la preturi mai mult decât avantajoase la scutece pentru copii,detergenți și lapte praf. Costul este,spun furnizorii,tax freeIMG_2017-07-07_13-29-25,motiv pentru care prețul este atât de mic. N ar fi nimic rău în asta,insa de solicita banii in avans in contul furnizorului,comanda se face astăzi și apare peste chiar 6 luni ( fiind vorba de scutece sau lapte praf,întârzierea le face inutile). Mai mult decât atât,furnizorii spun că dacă nu se onorează comanda la timp,se returnează banii cu 50% in plus.
Înțelegem deci că această colecta de bani aduce dobânda in contul furnizorului și nimic mai mult,mămicile disperate rămânând practic și cu comanda neonorata ,și cu banii luați,și,din surse,se pare că și returul banilor se face foarte târziu.
Cat despre provenienta reală a produselor,se pare că ar fi vorba de Ungaria și Polonia. Termenul de valabilitate al laptelui praf nu este cunoscut de furnizorul intermediar,nu exista documente de plata justificative ,ba mai mult,clientele păcălite sunt “ademenite” cu diverse cadouri.
Vom reveni cu detalii imediat ce vom avea un răspuns cert al celor ce au dezvoltat aceasta afacere.IMG_2017-07-07_13-29-25IMG_2017-07-07_13-29-25

stiriphhomeÎn mediul in line s a dezvoltat în ultima vreme o întreaga rețea de furnizori de produse baby care și pentru igiena care pare mai mult decât îndoielnică.Este vorba de un grup care prezintă oferte la preturi mai mult decât avantajoase la scutece pentru copii,detergenți și lapte praf. Costul...