Catlin Beciu, vicepresedintele ALDE a fost tinta hacker-ilor, acestia reusind sa ii sparga contul personal de facebook. Cel care ii “administreaza” mai nou pagina de socializare poate posta, acum, nestingherit, orice, in numele lui Beciu si evident, are acces la mesajele personale.

catalin-beciu-vicepresedinte-alde-s-a-autosuspendat-din-functie-dupa-ce-a-folosit-cuvinte-nepotrivite-intr-o-postare-pe-facebook-18564331

Catalin Beciu a reintrat in atentia publica, de curand, din cauza unei postari pe facebook, in care isi arata dezaprobarea fata de lozincile scandate de protestatari.

Pana la momentul spargerii contului, Beciu a primit, atat el cat si familia, nenumarate mesaje injurioase, ajungand pana la amenintari cu moartea.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/02/catalin-beciu-vicepresedinte-alde-s-a-autosuspendat-din-functie-dupa-ce-a-folosit-cuvinte-nepotrivite-intr-o-postare-pe-facebook-18564331.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/02/catalin-beciu-vicepresedinte-alde-s-a-autosuspendat-din-functie-dupa-ce-a-folosit-cuvinte-nepotrivite-intr-o-postare-pe-facebook-18564331-150x150.jpgstiriphpoliticCatlin Beciu, vicepresedintele ALDE a fost tinta hacker-ilor, acestia reusind sa ii sparga contul personal de facebook. Cel care ii 'administreaza' mai nou pagina de socializare poate posta, acum, nestingherit, orice, in numele lui Beciu si evident, are acces la mesajele personale. Catalin Beciu a reintrat in atentia publica, de...