Pagina de socializare “In Suflet FCP” a inserat următorul anunt umanitar: “Un lup” pe numele sau Vrancianu Valeriu are nevoie URGENT de sange grupa 0, RH negativ

Astfel, fac un apel la donatorii de sânge, cunoștințe și prieteni să il putem ajuta pentru a trece cu bine peste aceste momente.

Dacă puteţi, va rugăm să donați INDIFERENT de grupa sanguină pe care o aveţi, cu precizarea ca donarea se face pentru Vrancianu Valeriu internat la sectia chirurgie a Spitalului Judetean Ploiesti.

Centrul de Transfuzie este situat in partea de vest a orasului Ploiesti, pe Soseaua Vestului, nr. 24 A, langa Serviciul de Ambulanta, vis a vis de Scoala de soferi.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG-20180204-WA0001.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG-20180204-WA0001-150x150.jpgstiriphhomedonatie,fotbal,Petrolul Ploiești,suporterPagina de socializare 'In Suflet FCP' a inserat următorul anunt umanitar: “Un lup” pe numele sau Vrancianu Valeriu are nevoie URGENT de sange grupa 0, RH negativ Astfel, fac un apel la donatorii de sânge, cunoștințe și prieteni să il putem ajuta pentru a trece cu bine peste aceste momente. Dacă...