Aldo’s Workshop va fi prezent in Afi Ploiești pe 16 și 17 decembrie cu un stand de ii tradiționale,cusute manual cu multa dragoste.Dar ce înseamnă și cine este de fapt inima acestui nume? O fosta doamna jurnalist,doamna  in adevăratul sens al cuvântului,care a moștenit pasiunea pentru aceste țesături de la soacra ei,fosta membra de cooperație meșteșugărească.Numele ei este Diana Chiru,are 31 de ani și se ocupă de aceasta afacere împreună cu soțul ei.

Reintegrată în viața de zi cu zi,vânată de marii designeri de peste hotare,ia tradițională a devenit pentru Diana un ideal,munca îmbinată cu pasiune și dedicare. Crede cu tărie în promovarea a tot ceea ce aparține culturii și artei,și își dedică timpul cusăturilor cu migală și minuțiozitate,modelele fiind variate ,in diverse culori și stiluri,pentru toate gusturile.

Vă invităm așadar să îi vizitați standul pe 16 și 17 decembrie intre orele 10:00-21:00 ,să admirați și achiziționați produsele cusute chiar de mânuța ei .Garantat vă veți aminti cu drag și mândrie de bunici ,străbunici ,vă veți întoarce la ceea ce înseamnă cu adevărat România în datinile ei ,veți simți altfel sărbătoarea sfântă a Nașterii lui Iisus și veți avea ocazia să o cunoașteți pe minunata doamna Diana,prahoveanca ce ne face sa fim mândrii că suntem români.

Până atunci,vă puteți delecta vizual pe pagina Aldo’s Workshop https://www.facebook.com/AldosWorkshop/

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171207_102702.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171207_102702-150x150.jpgstiriphhomeAfi Ploiești,hand made,Ie,târgAldo's Workshop va fi prezent in Afi Ploiești pe 16 și 17 decembrie cu un stand de ii tradiționale,cusute manual cu multa dragoste.Dar ce înseamnă și cine este de fapt inima acestui nume? O fosta doamna jurnalist,doamna  in adevăratul sens al cuvântului,care a moștenit pasiunea pentru aceste țesături de...