Un taximetrist din Ploiești a surprins o echipă de asfaltare la ”lucru”

La intersecția străzilor Veniamin Costache cu Nicopole, zonă ce se află în reabilitare, un taximetrist a surprins la lucru o echipă de asfaltare. Din filmare se vede foarte clar cum cele două utilaje stau pe cupă, cu motoarele pornite pentru a consuma combustibilul din grafic. Această risipă este acoperită din buzunarul contribuabilului ploieștean. Poate în urma acestei dovezi de ”competență” în execuție se sesisează si cei care au încredintat contractul public societății care operează lucrarea. Și mai avem o curiozitate:

Ce criteriu de selecție a fost la baza? A cărei firme i se învart roțile mai repede? Sau, cine consumă mai mult și lucrează cel mai puțin?

Imaginile de mai jos nu au nevoie de niciun comentariu.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/ASFALTARE.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/ASFALTARE-150x150.pngstiriphadministrațiehomeasfaltare ploiesti,primaria ploiesti,smart tv,stiri smartUn taximetrist din Ploiești a surprins o echipă de asfaltare la ”lucru” La intersecția străzilor Veniamin Costache cu Nicopole, zonă ce se află în reabilitare, un taximetrist a surprins la lucru o echipă de asfaltare. Din filmare se vede foarte clar cum cele două utilaje stau pe cupă, cu motoarele...