Deși anul trecut păreau să își dorească “unirea intru binele țării “,iată că acum Victor Ponta il acuză pe Bogdan Diaconu de faptul că între antenumitul și Liviu Dragnea ar fi existat o dragoste eterna și că acesta ar fi trădat partidul PRU și interesele acestuia.In continuare va redam postarea integrala a domnului Bogdan Diaconu:

Victor Ponta a spus că m-am văzut cu Liviu Dragnea și așa am mai scos o prostie pe gură cum a fost cea de ieri că Magureanu și sistemul comunostoid este creatorul partidului său! Nu Victor! Nu m-am văzut cu Dragnea! Am fost la vânătoare în Teleorman dar nu cu Liviu! Tu ai fost cu Liviu! Si când ați făcut porcul la SRI și când o gâdilați pe Luluța, doar doar să nu vă ia! Amândoi ați înșelat românii! Amândoi l-ați trădat pe Crin! Sebi te-a făcut președinte la PSD și l-ai trădat și pe el! Pe Dragnea tot Sebi l-a făcut președinte când Zgonea era gata gata să vă ia partidul de sub nas cu sprijinul ambasadei americane! Tu ai fost mereu cu Liviu … nu eu! Uite ce umil ești în poza de mai jos!

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/FB_IMG_1510823473070.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/FB_IMG_1510823473070-150x150.jpgstiriphpoliticDiaconu,Dragnea,Ponta,PRUDeși anul trecut păreau să își dorească 'unirea intru binele țării ',iată că acum Victor Ponta il acuză pe Bogdan Diaconu de faptul că între antenumitul și Liviu Dragnea ar fi existat o dragoste eterna și că acesta ar fi trădat partidul PRU și interesele acestuia.In continuare va redam...