Peste 10.000 de fani au umplut, astăzi, piața centrală din Florența. Aceștia au vrut sa îl conducă pe Davide Astori pe ultimul drum.

În startul ceremoniei, Marco, fratele lui Davide Astori, le-a mulţumit tuturor celor care au venit să îl conducă pe fotbalist pe ultimul drum. “Vă mulţumesc că aţi venit, aţi arătat cât de mult îl iubiţi pe Davide al meu. Nu am cuvinte”, a spus Marco Astori, aplaudat de fanii strânşi în piaţa Santa Croce.

Croatul Milan Badelj a citit apoi un mesaj pentru Astori, cu ochii în lacrimi: “Mama ta, tatăl tău trebuie să ştie că nu au greşit absolut nimic cu tine. Eşti fiul şi fratele pe care şi l-ar dori oricine, eşti cel mai bun coleg de echipă la care poate visa un jucător atunci când îşi începe cariera. Cum să uităm râsul tău, glumele tale? (…) Davide, un om cu O mare. Dimineaţa, în sala de fizioterapie, mereu tu erai cel care aprindea lumina. Pentru noi tu eşti lumina. Mulţumim, Davide”

În mulțime au putut fi zăriți Gianluigi Buffon, Filippo Inzaghi, Georgio Chiellini, Javier Zanetti, Luciano Spalletti, Francesco Totti sau Damiano Tommasi, într-o mare de steaguri cu echipele din Serie A. Și Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi, foști colegi cu Astori, au fost prezenți la înmormânarea fostului căpitan.

În mulțime au putut fi zăriți Gianluigi Buffon, Filippo Inzaghi, Georgio Chiellini, Javier Zanetti, Luciano Spalletti, Francesco Totti sau Damiano Tommasi, într-o mare de steaguri cu echipele din Serie A. Și Ciprian Tătărușanu, fost coleg cu Astori, a fost prezent la înmormânarea fostului jucător.

Conducerea clubului a precizat că soția lui Astori și fiica sa, în vârstă de doi ani, vor primi pentru tot restul vieții salariul jucătorului.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/davide-astori.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/davide-astori-150x150.jpgstiriphsportAstori,bufon,capitan Fiorentina,Fiorentina,Hagi,înmormântare Astori,TătărușanuPeste 10.000 de fani au umplut, astăzi, piața centrală din Florența. Aceștia au vrut sa îl conducă pe Davide Astori pe ultimul drum. În startul ceremoniei, Marco, fratele lui Davide Astori, le-a mulţumit tuturor celor care au venit să îl conducă pe fotbalist pe ultimul drum. “Vă mulţumesc că aţi venit,...