Călărași (în trecut, Lichirești și, temporar, Știrbeiu) este municipiul de reședință al județului cu același nume. Situat în sud-estul României, pe partea dreaptă a cursului brațului Borcea al Dunării ,Călărașiul este cunoscut pentru industria alimentară, industria de PAL melaminat, industria siderurgică, industria de hârtie și industria de prefabricate. Conform datelor finale ale recensământului populației din anul 2011, municipiul Călărași are o populație de 65181 de locuitori.

Printre ei,și Ionela Bobârnac, mămică a doi copii minunați,gospodină desăvârșită și…Producător de miere! Miere de tei,miere polifloră,miere pentru toate gusturile!

Mierea trebuie să fie naturală,nu doar dulce. Este un alt test al calităţii.

O puteți testa desfăcând borcanul, apoi turnaţi o linguriţă de miere în apă foarte rece: mierea naturală nu se dizolvă uşor.

Şi tot după ce deschideţi borcanul, puneţi o linguriţă pe o coală de hârtie. Mierea nu trebuie să se împrăştie cu repeziciune.

Ionela este un furnizor de încredere,nu încălzește mierea când o scoate din stup și nici nu hrănește albinele cu altceva în afară de miere, condiții esențiale pentru a obține un produs de calitate.

Prețul este mai mult decât avantajos,20 Ron și poate fi livrat in orice colt al țării în condițiile cele mai bune de transport.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/honey.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/honey-150x150.jpgstiriphhomeCălărași,Miere,natural,producătorCălărași (în trecut, Lichirești și, temporar, Știrbeiu) este municipiul de reședință al județului cu același nume. Situat în sud-estul României, pe partea dreaptă a cursului brațului Borcea al Dunării ,Călărașiul este cunoscut pentru industria alimentară, industria de PAL melaminat, industria siderurgică, industria de hârtie și industria de prefabricate. Conform datelor finale...