După ce un jandarm a agresat protestatari în Piața Universității, imaginile au ajuns  în atenţia Direcţiei Generale de Jandarmi a Capitalei care va face o analiză serioasă asupra modului în care a acţionat, conform spuselor lui Georgian Enache.

Conform SMART TV, acesta e ste cel care l-a însoțit pe Liviu Dragnea la audieri.

El a susţinut că jandarmul “şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii care încerca cu forţa să desfacă barajul”. “E o acţiune individuală a unui jandarm, care nu poate fi generalizată”, a precizat Georgian Enache.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei a publicat o reacție pe contul de Facebook, în care precizează: ”Există situații în care jandarmii din prima linie, aflați de multe ore în dispozitiv, în picioare, în condiții meteorologice deosebite, pot fi supuși unei presiuni extrem de mari, presiune ce poate genera și astfel de comportamente. Responsabilitatea acestei acțiuni punctuale, a unui jandarm, va fi stabilită de verificările interne.”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/FB_IMG_1516533541333.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/FB_IMG_1516533541333-150x150.jpgstiriphhomeDragnea,dragnea arestat,dragnea audiat,Jandarm,Jandarm pumni,ProtestDupă ce un jandarm a agresat protestatari în Piața Universității, imaginile au ajuns  în atenţia Direcţiei Generale de Jandarmi a Capitalei care va face o analiză serioasă asupra modului în care a acţionat, conform spuselor lui Georgian Enache. Conform SMART TV, acesta e ste cel care l-a însoțit pe Liviu...