În urmă cu doar cateva zile, un reprezentant al presei locale din Prahova a lansat o provocare pentru mai marii oraşului.

Realizatorul, OnLine Show cu Fabio Cârstea a aruncat mănuşa către: primar, viceprimari, consilieri locali şi conducerea TCE Ploieşti. Provocarea constă într-o “plombare” cu unul dintre mijloacele de transport īn comun din oraş. Fabio Cârstea doreste să le arate live, aleşilor locali, condițiile în care călatoresc ploieştenii, mai ales că, recent, tarifele abonamentelor au crescut.

Filmuletul (pe care îl puteți viziona dând click pe poza din material) a strans în numai trei zile, peste 25.000 vizualizari.

Ca o paranteză, putem spune ca primarul Adrian Dobre a totalizat un numar de 21.000 voturi la alegerile din 2016.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/images.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/images-150x150.jpgstiriphhomepoliticadrian dobre,Consiliul Local,Cristian Ganea,fabio carstea,ploiesti,TCEÎn urmă cu doar cateva zile, un reprezentant al presei locale din Prahova a lansat o provocare pentru mai marii oraşului. Realizatorul, OnLine Show cu Fabio Cârstea a aruncat mănuşa către: primar, viceprimari, consilieri locali şi conducerea TCE Ploieşti. Provocarea constă într-o 'plombare' cu unul dintre mijloacele de transport īn...