Denumirea programului de guvernare propus de premierul Dacian Ciolos, program inclus in campania electorala a Partidului National Liberal, este luat, litera cu litera si cifra cu cifra, de la Victor Ponta.

Fostul premier a initiat inca din 2014 programul “Romania 100”, un program pro Basarabia, care dupa spusele sale: “Era un proiect naţional pentru toţi românii, indiferent de opţiunea lor politică. Cel lansat acum de Dl Cioloş este doar o lozincă politică pentru PNL şi USR ( care clar nu reprezintă decât o minoritate)”.

romania_100

Cea mai activa institutie in programul Romania 100, a fost, fara indoiala, Consiliul Judetean Prahova.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/romania_100.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/romania_100-150x150.jpgstiriphpoliticDenumirea programului de guvernare propus de premierul Dacian Ciolos, program inclus in campania electorala a Partidului National Liberal, este luat, litera cu litera si cifra cu cifra, de la Victor Ponta. Fostul premier a initiat inca din 2014 programul 'Romania 100', un program pro Basarabia, care dupa spusele sale: 'Era...