Comuna Ceptura. O comuna frumoasa, intinsa si cu oameni gospodari. Ultimele doua ture de vot au fost castigate fara probleme de Gheorghe Pana, considerat cel mai bun primar avut pana acum de ceptureni. In urma cu sapte luni, chiar in timpul programului, edilul s-a stins. Inima lui mare nu a mai pompat si atunci comuna a ramas fara un om puternic, destoinic si muncitor. Realizarile lui Pana sunt semnificative, reteaua de apa, o cladire multifunctionala care gazduieste farmacie, posta, cabinete medicale, birou de avocatura, a deschis dispensarul din Rotari pentru satele Rorari si Malu Rosu, a reabilitat scolile si gradinitele.

In ultimele sapte luni, adica pana acum, cine a preluat fraiele primariei Ceptura nu a reusit nici sa continue proiectele aflate aproape de finalizare, daramite sa initieze ceva.

received_234868526869683

Acum, fiul, Florin Ciprian Pana vrea sa continue munca tatalui. A intrat in lupta electorala din partea Partidului Romania Unita (PRU).

Are idei inovatoare. Vrea sa ofere proaspat casatoritilor teren de locuinta si planul constructiei in mod gratuit (modelul Pestera, unde Vrabie este considerat cel mai bun edil al momentului din Romania), sa infiinteze cabinete de pediatrie si ginecologie, sa amenajeze un parc de recreere prevazut cu puncte wi-fi si sa reglementeze situatia apei si canalizarii.

Pare la fel de hotarat si pus pe treaba ca si tatal sau, cepturenii aratand simpatie fata de el, in acest moment pleaca cu sansa unu in campanie.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/05/received_234868526869683-717x1024.jpeghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/05/received_234868526869683-150x150.jpegstiriphhomeComuna Ceptura. O comuna frumoasa, intinsa si cu oameni gospodari. Ultimele doua ture de vot au fost castigate fara probleme de Gheorghe Pana, considerat cel mai bun primar avut pana acum de ceptureni. In urma cu sapte luni, chiar in timpul programului, edilul s-a stins. Inima lui mare nu...