Alexandra Marin,frizerița la un salon din Dâmbovița, în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, la locul său de muncă din oraşul dâmboviţean Titu. Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei și al consumului de alcool.
Femeia se afla la serviciu când s-a întâmplat incidentul, iar apoi a fost transportată la Spitalul Titu, dar a decedat,medicii constatând că plaga din zona inimii împiedică orice șansă de supraviețuire.
Cel care a înjunghiat-o are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ.Acesta s-a predat imediat poliției , recunoscându – și fapta.

Cei doi erau concubini şi au un copil minor,în vârstă de 3 ani.

Va reamintim că în 2013 agentul de poliţie Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi pe colegă a acesteia într-un coafor din Bucureşti, rănind alte şase persoane în atacul său armat,intr-o criză de gelozie. Agentul  Gheorghe Vlădan (53 de ani) a intrat în 5 martie, în jurul orei 17.30, în coaforul unde lucra soţia sa. De dimineaţă el dădea târcoale coaforului. În momentul în care a intrat în salon, el vorbea la telefon, apoi a discutat cu soţia sa, după care a ieşit pe holul unităţii unde îl urmase şi casiera Mariana Bendre (42 de ani), căreia i s-a adresat. Imaginile înregistrate de camerele video aflate în salon redau momentul în care bărbatul îşi scoate de undeva din spate pistolul Glock de 9 milimetri cu care o împuşcă în piept pe soţia sa, care venise înspre hol, apoi trage două gloanţe în casieră, după care agentul a intrat în camera unde era frizeria, unde a continuat să tragă. Bărbatul s-a întors în cealaltă cameră, unde era coaforul iar casiera rănită se refugiase şi o proteja cu corpul său pe Florina Vlădan, iar agentul o împuşcă în cap.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/IMG_20180123_210413.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/IMG_20180123_210413-150x150.jpgstiriphhomecoafor,Crima,frizerie,polițistAlexandra Marin,frizerița la un salon din Dâmbovița, în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, la locul său de muncă din oraşul dâmboviţean Titu. Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei și al consumului de alcool. Femeia se afla la serviciu când s-a...