O postare viralizata pe cea mai mare rețea socială, Facebook care semnala lipsa vaccinurilor antitetanos și antirabic atât din Ploiești cat și din București,ne-a atras atenția și am investigat cele relatate.

Contactând spitalele menționate în postare, reprezentanții acestora ne-au asigurat că au suficiente doze de vaccin pe stoc.

Mai jos va prezentam postarea integrală care probabil a fost concepută,conform finalului doar ca un atac atât la adresa sistemului sanitar cat și a Primarului General al capitalei, Gabriela Firea.

vitalizatal M-a mușcat un câine. Câinele e bine. Nu a turbat. Eu, în schimb, am fost aproape! Am fost la spitalul universitar. Degeaba. Vaccinul anti-tetanos si cel anti-rabic se fac doar la Institutul de boli infecțioase Matei Balș. Aici am așteptat 4 ore să ma vadă un medic. În majoritatea timpului medicii si asistentele alergau bezmetici cu hârtii în mâini. Lumea era la capătul răbdării. Încă puțin si se lăsa cu sânge pe sub ușă. O doamnă era în pragul lesinului. Abia după vreo două ore a băgat-o cineva în seamă. Ambulanțele veneau una după alta cu cazuri grave. Nu sunt vaccinuri pe toată zona Ilfov si București decât aici. Inclusiv din Ploiești vin uneori pacienți pentru ca nu se găsesc vaccinuri. Înainte să blamam oamenii că nu se tratează, trebuie sa vedem cât de greu a devenit acest lucru. Când vezi câți bani se scurg pe festivaluri, pe catedrale, pe paranghelii de tot soiul îți vine să o răpești pe madam Firea si să o faci să stea si ea la rând alături de cetățenii de rând.

L.E. Am sunat și la privat, speranța speranțelor. Nu aveau antirabic!

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/06/rw-27102016-vaccin-1024x680-1024x680.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/06/rw-27102016-vaccin-1024x680-150x150.jpgstiriphsanatateantirabic,București,Gabriela Firea,Matei bals,Movila,ploiesti,tetanos,vaccinO postare viralizata pe cea mai mare rețea socială, Facebook care semnala lipsa vaccinurilor antitetanos și antirabic atât din Ploiești cat și din București,ne-a atras atenția și am investigat cele relatate. Contactând spitalele menționate în postare, reprezentanții acestora ne-au asigurat că au suficiente doze de vaccin pe stoc. Mai jos va...