Din cauza mediului poluat, caderea părului a devenit o problema reală și la femei. Podoaba capilară este zilnic bombardată de nenumarate substanțe. Începând de la banalul ”praf” urban pana la produși chimici emanați în aer de catre sectorul industrial și să nu uităm de noxele din eșapamentele automobilelor.

Pentru a evita acest aspect neplăcut,, astăzi vă recomand un produs de la BES România.

Şampon pentru prevenirea căderii părului din extrase naturale din mirt conţin: ulei volatile, tannin, acid citric şi vitamina C care permit un efect eficient, astringent, dezinfectant şi calmant asupra scalpului. Este compus din substanţe proteice, restitutive (proteină hidrolizată de grâu) în amestec cu extrasele fluide de mirt, frunze şi fructe de mirt.

Loţiune activă pe bază de extrase vegetale şi complex capilar compus în principal din vitamina H, calciu, H-pantolenat şi diferiţi amino-acizi. Loţiune în fiole folosită ca măsură de precauţie în căderea părului. Datorită vitaminelor, enzimelor şi oligoelementelor în sinergie cu extrasele vegetale naturale stimuleaza oxigenarea şi circulaţia la nivelul scalpului, favorizând creşterea părului şi diminuând căderea părului, hidratează şi calmează confortul pielii.

(produsul se poate achiziționa și de pe www.besmarket.ro)

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/02/silakt-bullboton-still-expo-940x1024.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/02/silakt-bullboton-still-expo-150x150.jpgstiripheditorialBES,bes romania,beuty,caderea parului,samponDin cauza mediului poluat, caderea părului a devenit o problema reală și la femei. Podoaba capilară este zilnic bombardată de nenumarate substanțe. Începând de la banalul ”praf” urban pana la produși chimici emanați în aer de catre sectorul industrial și să nu uităm de noxele din eșapamentele automobilelor. Pentru a...