Un cutremur de intensitate medie, cu magnitudine peste 4 pe scara Richter, s-a produs miercuri dimineața, la adâncime mică, în Crișana, județul Sălaj. Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de V grade Mercalli.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că deocamdată nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Pentru evaluarea situației, au fost trimise in recunoaștere echipaje de pompieri.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineața, la ora 9:00 în județul Sălaj, la o adâncime de numai 10 kilometri, informează INFP.
Epicentrul cutremurului a fost localizat în apropierea următoarelor oraşe: Zalău (2km), Jibou (24km), Cehu Silvaniei (26km), Şimleu Silvaniei (28km), Huedin (34km

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/05/ODAmaGFzaD04OGRmNDM5MGNmMDBiZGJmYTMxYzMwM2RlZjE1ZGE5Mg.thumb_.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/05/ODAmaGFzaD04OGRmNDM5MGNmMDBiZGJmYTMxYzMwM2RlZjE1ZGE5Mg.thumb_-150x150.jpgstiriphhomeCutremur,Cutremur romania,cutremur salajUn cutremur de intensitate medie, cu magnitudine peste 4 pe scara Richter, s-a produs miercuri dimineața, la adâncime mică, în Crișana, județul Sălaj. Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de V grade Mercalli. Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că deocamdată nu au fost primite apeluri prin intermediul 112...