DIICOT Craiova a intrat pe firul afacerii “SCUTECELUL”.Ecaterina Mihaela Grubert este acuzată că a înșelat mii de persoane ,incarcandu-si contul bancar cu sume ce depășesc cu mult orice închipuire.Pana acum un calcul estimativ vorbește despre 3 mld lei.IMG_20170711_122134ExistaIMG_20170711_122102 persoane care recunosc că au făcut comenzi mari pentru a revinde,dar și colaboratoare care spun că și ele la rândul lor au fost mintite de “capul” rețelei,Ecaterina Mihaela Grubert. Momentan,se instrumentează un dosar de înșelătorie și evaziune fiscală. Mai multe mămici păgubite vor depune plângere comuna la instanțele competente în speranța că își vor recupera pagubele.
Cu toate că le a fost promisă returnarea banilor ,până la acest moment nici una dintre păgubite nu a primit inca vreo informație certa sau vreun ban in cont.
Este de specificat că la momentul la care Dna Grubert a simțit că este iminenta apariția unei plângeri pe numele său,a ales câteva mămici cărora le -a trimis comanda ,achiziționată insa de la un magazin in line.
Revenim cu detalii despre acest caz.

stiriphhomeDIICOT Craiova a intrat pe firul afacerii 'SCUTECELUL'.Ecaterina Mihaela Grubert este acuzată că a înșelat mii de persoane ,incarcandu-si contul bancar cu sume ce depășesc cu mult orice închipuire.Pana acum un calcul estimativ vorbește despre 3 mld lei.Exista persoane care recunosc că au făcut comenzi mari pentru a revinde,dar...