IAR FACEM SPUME – Cei de la mediu din Ploiești, sunteți bine? NOI, NU!

 

Că Ploieștiul este cel mai poluat oraș din România, nu există urmă de îndoială. În dese rânduri, media, unii politicieni si chiar locuitorii obișnuiți din orașului au semnalat calitatea scăzută a aerului respirat.

În urmă cu câteva zile a fost irespirabil în oraș din cauza rafinăriei Lukoil. Credeși că s-a întâmplat ceva? Normal că nu.

Astăzi, câteva picături de ploaie au scos la suprafață deja tradiționala spumă pe asfalt.

Poluatorii de top: Lukoil, Petrobrazi, Unilever, Vega recunosc ca mai depășesc valorile substanțelor nocive emanate în atmosferă, dar niciodată nu reconosc gravitatea acțiunii. Aceast fapt, într-o țară normală se lăsa cu măsuri de urgență luate atat de administrația locală cât și de cea generală.

La noi, poluarea a devenit un fel de argument electoral. Acela nu a făcut. Ba nu, celălalt. (VIDEO – ȘTIRI SMART TV)

Cam astea sunt replicile consacrate. Și toate pe fondul în care Ploieștiul are un vicepremier care deține și portofoliul de la Mediu. Grațiela Gavrilescu, veșnica lucrătoare la stat, viceprimar, parlamentar, ministru, viceprimministru, mai are și tupeul ca din când în când să își tragă pe cap o cască galbenă, riscând să își strice coafura de nașă, și să se facă, că muncește pe teren prin curțille rafinăriilor. Și toată acțiunea să fie lăudată de presa de curte, proprietate de partid și aplaudacii aferenți. Care, dacă nu realizează, le spunem noi, respiră acelasi aer cancerigen.

Practic doamna sus menționată are o adevărată caracatiță in Ploiești, reușind să subordoneze mai multe instituții care lucrează tepretic în slujba cetățenilor. Și-a montat acoliții peste tot ce înseamnă societate de mediu locală și singurele calități ale lor trebuie să fie nederanjarea marilor poluatori (banii electorali nu au miros) și lipsa coloanei vertebrale în fața stăpânei supreme.

În curând urmează să publicăm cu nume, prenume, funcții, caracatița, din Ploiești, a Grațielei Leocadia Gavrilescu. Cine sunt oamenii aserviți domniei sale, ce activități au desfășurat în trecut și cum au ajuns în acele funcții.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/SPUME.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/SPUME-150x150.pngstiriphadministrațiehomegarda de mediu,gratiela gavrilescu,ploiesti,poluare,spume ploiestiIAR FACEM SPUME - Cei de la mediu din Ploiești, sunteți bine? NOI, NU!   Că Ploieștiul este cel mai poluat oraș din România, nu există urmă de îndoială. În dese rânduri, media, unii politicieni si chiar locuitorii obișnuiți din orașului au semnalat calitatea scăzută a aerului respirat. În urmă cu câteva...