Donald Constantin a revenit cu amănunte

După ce, în urmă cu mai puțin de 24 ore, directorul general, revocat din funcția deținută, la SGU Ploieşti, de către CA-ul societății, a postat un atac dur la adresa ex deputatului Vlad Cosma, în această seară, tot pe profilul propriu de socializare, a pornit bătalia nr 2 (dacă putem spune aşa), de această data împotriva PSD Prahova. La o citire rapidă a textului, puteți vedea nume ca: Vlad Cosma (fost deputat – condamnat la 5 ani cu executare, cu cale de atac, pentru fapte savarşite īn perioada de parlamentar), Bogdan Toader (preşedintele CJ Prahova), Raul Petrescu (fost viceprimar PPDD-UNPR Ploieşti, condamnat la 8 luni cu suspendare, în perioada în care a fost viceprimar), Ovidiu Negulescu (director general interimar SGU), Ionut Cretu (presedinte CA- SGU Ploieşti), Codruţ “Mațe Întoarse” (personaj despre care, încă, nu avem nicio informatie), etc.

Pe lângă o serie de acuze, Donald Constantin a inserat şi câteva fotografii (facsimil) pe care vi le prezentăm în continuare.

 

 

 

Detalii suplimentare puteți vedea īn postarea lui Donald Constantin, pe care o prezentăm mai jos. La un simplu click pe fotografie, sunteți direcționați la postul din pagina personala a fostului director general SGU Ploieşti.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/20170805_211203-BlendCollage-1024x1024.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/20170805_211203-BlendCollage-150x150.jpgstiriphhomepoliticDonald Constantin,PSD Ploiesti,SGU Ploiesti,Vlad CosmaDonald Constantin a revenit cu amănunte După ce, în urmă cu mai puțin de 24 ore, directorul general, revocat din funcția deținută, la SGU Ploieşti, de către CA-ul societății, a postat un atac dur la adresa ex deputatului Vlad Cosma, în această seară, tot pe profilul propriu de socializare, a...