Medicul Mihai Lucan a depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin intermediul avocaţilor, o plângere penală pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care îl acuză de compromiterea intereselor justiţiei, în dosarul instrumentat împotriva sa de DIICOT.

În plângerea depusă de medicul Lucan la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Emanuel Ungureanu este acuzat că a dezvăluit intenţionat şi în mod tendenţios jurnaliştilor informaţii trunchiate, pentru a crea o “presiune mediatică asupra instanţelor de judecată” şi ca să “asigure succesul acuzării”, spun surse judiciare.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/Lucan-1.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/Lucan-1-150x150.jpgstiriphhomedonator transplat,Lucan,medic cluj,trandplanr rinchi,ungureanu,usrMedicul Mihai Lucan a depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin intermediul avocaţilor, o plângere penală pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care îl acuză de compromiterea intereselor justiţiei, în dosarul instrumentat împotriva sa de DIICOT. În plângerea depusă de medicul Lucan la...