Un fotbalist de doar 18 ani de la academia clubului FC Tours din liga secundă franceză, a fost găsit mort în patul său, relatează presa franceză.

Rodriguez a fost găsit fără suflare în patul său vineri dimineaţă, iar acest deces survine la doar cinci zile după ce italianul Davide Astori, 31 ani, căpitanul echipei Fiorentina, a murit în împrejurări similare într-o cameră de hotel la Udine, înaintea unui meci de Serie A. Fostul căpitan al Fiorentinei a decedat din cauza unui stop cardiac. Acesta a fost și primul verdict dat la câteva ore după aflarea teribilei vești.

Liga franceză profesionistă a decis să amâne meciul dintre FC Tours şi Valenciennes programat vineri 9 martie şi să impună un minut de reculegere la toate meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2 din acest weekend.

Rodriguez ar fi împlinit 19 ani pe 1 aprilie. El a sosit la Tours în sezonul 2016/2017 şi făcea parte din echipa under 19 a clubului.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/img.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/img-150x150.jpgstiriphsportdeces,Fotbalist,sport frantaUn fotbalist de doar 18 ani de la academia clubului FC Tours din liga secundă franceză, a fost găsit mort în patul său, relatează presa franceză. Rodriguez a fost găsit fără suflare în patul său vineri dimineaţă, iar acest deces survine la doar cinci zile după ce italianul Davide Astori, 31 ani, căpitanul echipei...