În ultimele zile, s-a tot vehiculat posibilitarea ca FCSB să îşi dispute jocurile “de acasă” pe arena lupilor din Ploieşti.

Spiritele s-au încins în comunitatea galben albastră şi o eventuală prezență, în calitate de gazdă, pe Ilie Oană, a grupării patronate de Gigi Becali era respinsă fară discuție de suporterii Petrolului.

Numai că, doar un refuz de suporter nu înseamna mare lucru, nu?

Aşă ca, Lucian Rădulescu, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, organism ce deține administrarea stationului Ilie Oană, a limpezit apele, făcând public o declarație în acest sens:

Vreau sa fac urmatoarea precizare: pe adresa clubului Csm Ploiesti, s-a primit un mail din partea fcsb solicitand inchirierea arenei “Ilie Oana”. Urmarind ceea ce se intampla in media on line in ultimele doua zile, tin sa precizez ca nu exista niciun contract incheiat cu fcsb, iar in cursul zilei de ieri l-am anuntat pe presedintele argaseala sa isi caute o alta varianta pentru echipa sa.” (Lucian RĂDULESCU- dir. adj. CSM Ploieşti)

Oficial, FCSB are interzis la Ploieşti.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/Screenshot_2019-04-06-21-44-52-01.jpeghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/Screenshot_2019-04-06-21-44-52-01-150x150.jpegstiriphhomesportFCSB,Ilie Oana,petrolulÎn ultimele zile, s-a tot vehiculat posibilitarea ca FCSB să îşi dispute jocurile 'de acasă' pe arena lupilor din Ploieşti. Spiritele s-au încins în comunitatea galben albastră şi o eventuală prezență, în calitate de gazdă, pe Ilie Oană, a grupării patronate de Gigi Becali era respinsă fară discuție de suporterii...