Fixativul -fiecare femeie l-a folosit măcar o dată în viaţă. E foarte posibil ca tocmai acest produs să fie responsabil pentru părul prea încărcat sau pentru buclele lăsate.

Fixativul pare un produs desuet și e privit cu reticență. El încarcă, lipește și rigidizează, iar părul capătă imaginea coafurilor din anii ’80. Da, face toate aceste lucruri neplăcute dacă nu-l folosești corect! În funcție de cât de moale este părul tău, alege un fixativ mai puternic sau cu altul cu fixare redusă. Pentru a fixa fără a da acel aspect rigid, pulverizează-l de la 30 cm distanță. În felul acesta, părul va fi bine fixat, dar va arăta foarte natural.

Părul, în special, este definitoriu pentru femei, indiferent de lungimea lui. Aranjarea lui ne ia timp, bani şi îndemânare, iar la sfârşit nu suntem mereu mulţumite. Sunt mulţi factori pentru care se întâmplă acest lucru, iar unul are legătură cu felul în care utilizăm produsele de înfrumuseţare, ce cantitate punem, cât de potrivite sunt pentru noi.

Cam fiecare dintre noi ştie să folosească fixativul după varianta clasică: îl agiţi un pic, apoi îl ţii la o depărtare de câţiva centimetri faţă de păr şi te dai cu el.

Fixativul Dynamic Invisible Strong a fost creat de Bes pentru coafuri de excepție.

 

Este formulat fără gaz pe bază de alcool şi soluţie de raşini preţioase. Modelează, dă volum şi fixează în mod natural.Are o formulare specială pentru toate tipurile de păr şi toate tehnicile de lucru; modelare, dă volum şi finisaj, datorită unui microdispozitiv ce pulverizează perfect. Este uşor de îndepărtat şi garantează un randament bun. Fixează şi susţinere echilibrată. Volum de lungă durată şi strălucire. Prezentare: tub 500 ml.

stiripheditorialBES,Fixativul,mediu,natural,Păr,poluareFixativul -fiecare femeie l-a folosit măcar o dată în viaţă. E foarte posibil ca tocmai acest produs să fie responsabil pentru părul prea încărcat sau pentru buclele lăsate. Fixativul pare un produs desuet și e privit cu reticență. El încarcă, lipește și rigidizează, iar părul capătă imaginea coafurilor din anii...