Fostul candidat, din partea Partidului România Unită, la fotoliul de primar al Ploieștiului, Fabio Cârstea, a postat pe pagina sa de facebook un material ce ridiculizează administrația locală și conceptul de Crăciun, din acest an, promovat de Primaria Ploiești.

Actual realizator de emisiune tv (OnLine Show) acesta acuză in mod direct administrația pentru risipa a 300.000 euro, din bani publici, aruncați pe ornarea festivă din centrul orașului.

Postarea integrală o puteți citi mai jos.

“Ploiesti, locul in care pamantul are un singur pol

Anul acesta, Ploiestiul este pregatit sa impresioneze cu decoratiunile de Craciun unind cei doi poli ai pamantului.
Imi amintesc de vremurile de odinioara cand in centrul orasului a fost montata scena nasterii Mantuitorului. Scena in care Fecioara Maria parea o pitipoanca machiata cu stanga de un homosexual orb. 
Imi mai amintesc de iarna 2015, cand “lumina a venit din suflet” si singurele ornamente au fost doua instalatii de brad (de la chinezi, la oferta…”1+1 gratis, boss) una aruncata pe fantana arteziana din centru si cealalta plasata strategic pe un boschet din fata Palatului Administrativ.
Dar, anul asta, ce minune, ce senzatie, ce lipsa de activitate cerebrala. Din bani publici s-au dat 10.000 de euro pentru un proiect de concept de Craciun. Adica, trei coli A4 full de greseli gramaticale. Si ne-am apucat de treaba. Si am mai scos din casierie inca 300.000 de euro, ca firma ce a organizat Faestivalul Medieval din vara (Ploiestiul e un fel de Sighisoara fara cetate sau urma de istorie medievala) sa ne aduca in randul lumii cu un minunat targ de Craciun.
Si minunile se tin lant. Ne-a intrat spiritul cu tot cu iepure si pusca vanatorului, direct in…
Avem pinguini cu cap de sarpe, albastrii care par pe steroizi. Avem Mos Craciun, din filme horror, ce e drept, dar avem. Acum administratia a rezolvat o problema globala, a lipit polii pamantului. Mosul de la Polul Nord, da baieram cu pinguinii de la Polul Sud. Astept cu larg interes si aparitia doamnei Craciun (prietenii ii spun Merry Christmas) calarind un Libresse cu aripioare, inconjurata de un trib Maori.
Craciun fericit, ne vedem la concertul lui Zambilici. Poate ii gasim buletinul sau il lamurim de ce vine nevasta-sa la ore tampite, acasa, cu parul deranjat.”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/postare-fabio.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/postare-fabio-150x150.pngstiriphpoliticfabio carstea,online show,ploiesti,targ de craciunFostul candidat, din partea Partidului România Unită, la fotoliul de primar al Ploieștiului, Fabio Cârstea, a postat pe pagina sa de facebook un material ce ridiculizează administrația locală și conceptul de Crăciun, din acest an, promovat de Primaria Ploiești. Actual realizator de emisiune tv (OnLine Show) acesta acuză in mod...