Primarul general al capitalei, Gabriela Firea urmează să doneze în fondul special creat pentru susținerea catedralei Notre Dame 10% din din următoarele trei salarii. În total suma se ridică la aproximativ 3000 RON, Firea fiind remunerată lunar cu aproape 10,000 RON.

Nefiind vorba despre o sumă importantă, gestul în sine reprezintă mai mult un îndemn la solidaritate.

Gabi Firea i-a transmis primarului Parisului urmaturul mesaj:

Doamnei Anne HIDALGO

Primarul orașului Paris

Stimată Doamnă Primar,

În numele Bucureștiului și al locuitorilor săi, vă transmit mesajul nostru de compasiune si solidaritate, dupa teribilul incendiu ce a mistuit Catedrala Notre-Dame de Paris, simbolul și inima Franței, parte a patrimoniului arhitectural mondial.

Vă asigur că suntem cu sufletul alături de dumneavoastră și de cetățenii orașului Paris, în acest moment atât de trist pentru Capitala Franței.

Această tragedie a unit nu numai un popor, ci o întreaga lume. Am văzut ieri un popor francez îngenuncheat, dar nu în semn de înfrângere, ci într-un act impresionant de credință! Indiferent de nationalitate sau origine, oameni din intreaga lume s-au rugat pentru eroii pompieri care și-au riscat viața pentru a salva acest simbol al umanității și iată că astăzi avem speranța unui nou început!

Sunt convinsă că vom contribui cu toții la reconstruirea acestui monument de o valoare inestimabilă, prin sprijin financiar, moral sau spiritual.

Personal, doresc să mă alătur eforturilor de solidaritate și să donez 10% din salariul meu, timp de trei luni, în fondul de solidaritate dedicat reconstrucției Catedralei Notre-Dame de Paris.

Sper ca gestul meu să fie urmat de cât mai mulți oameni.”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/firea-nd-1024x575.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/firea-nd-150x150.jpgstiriphhomesocialFirea,incendiu paris,notre damePrimarul general al capitalei, Gabriela Firea urmează să doneze în fondul special creat pentru susținerea catedralei Notre Dame 10% din din următoarele trei salarii. În total suma se ridică la aproximativ 3000 RON, Firea fiind remunerată lunar cu aproape 10,000 RON. Nefiind vorba despre o sumă importantă, gestul în sine...