S-a sinucis în sediul Jandarmeriei

Cătălin, subofițer în Jandarmeria Română, în vârstă de 41 ani s-a împușcat în cap în sediul Jandarmeriei Teleorman. A fost găsit într-o baltă de sânge de către colegii are au sosit alertatți de zgomotul amei.

Jandarmul urma să intre în serviciu, noaptea trecută. Se pare că a venit la sediu cu gândul de a-și lua viața.Inainte sa se prezinte la datorie, Cătălin renunțasa la contul personal de pe rețeaua de socializare Facebook.

Subofițerul era din Turnu Măgurele, căsătorit și tatăl unui copil. La ultima testare psihologică facuta în 2017 obținuse calificativul “foarte bine”.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/312921_main-1.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/312921_main-1-150x150.jpgstiriphhomeJandarm,jandarm teleorman,sinucidere jandarm,turnu magureleS-a sinucis în sediul Jandarmeriei Cătălin, subofițer în Jandarmeria Română, în vârstă de 41 ani s-a împușcat în cap în sediul Jandarmeriei Teleorman. A fost găsit într-o baltă de sânge de către colegii are au sosit alertatți de zgomotul amei. Jandarmul urma să intre în serviciu, noaptea trecută. Se pare că...