Senatorul Daniel Savu s-a anuntat drept candidat independent la Primaria Ploiesti.
Dupa o finala in 2008, o activitate parlamentara aproape moarta si un sodaj intern pierdut, Savu a decis sa paraseasca PSD. Acum se pare ca se inscrie in lista candidatilor de profesie.
Din punctul nostru de vedere este sinuciderea sa politica.
Daca ar fi judecat putin situatia, in mod cert baga un discurs simplu prin care spunea ceva de genul: e timpul sa se faca o schimbare, il sustin pe Cristi Ganea in alegerile locale.
Asa isi pastra in noiembrie in proportie de 99% locul in Senat.
Daca acum vrea ca sa ne arate ca s-a luminat brusc si ca nu mai stationeaza la social democrati pentru ca insfarsit a realizat ca ideile lui nu coincid cu doctrina de partid, sincer o sa ma lase rece.
Nu ii intelegem pe cei care parasesc o formatiune politica dupa multi ani si apoi arunca cu noroi, pe principiul copiilor care isi iau jucariile si pleaca acasa. Pai in anii de membru de partid ai fost in coma? Sau te-ai pastilat si erai desprins de realitate?
savu-psdOricum ii uram bafta in lupta electorala, si ne vedem in iunie la vot. (SDP)

stiriphhomeSenatorul Daniel Savu s-a anuntat drept candidat independent la Primaria Ploiesti. Dupa o finala in 2008, o activitate parlamentara aproape moarta si un sodaj intern pierdut, Savu a decis sa paraseasca PSD. Acum se pare ca se inscrie in lista candidatilor de profesie. Din punctul nostru de vedere este sinuciderea sa...