Toate fetele si femeile isi doresc sa aiba un par cat mai frumos, mai stralucitor, plin de volum, care sa nu se electrizeze, sa aiba un aspect sanatos, si sa fie plin de viata . Din pacate, toate acestea sunt de cele mai multe ori doar un vis, putine fiind doamnele si domnisoarele care se pot mandri cu un par aproape de perfectiune, care nu are nevoie de prea multe pentru a arata frumos.
Multe persoane se confrunta fie cu problema parului gras, fie cu cea a parului degradat. Daca parul gras are in multe din cazuri cauze genetice, parul degradat este “ajutat” de excesele pe care le facem pe parul nostru: coafat in exces, utilizarea unor produse necorespunzatoare, expunerea prelungita la factorii externi daunatori fara a utiliza protectie si alte actiuni asemanatoare, pe care uneori le facem fara sa ne dam seama ca pot dauna atat de mult.

Pentru evitarea tunsului pe post de masura pentru tratarea parului degradat, este recomandat sa iti ingrijesti corespunzator parul. Depisteaza inainte de toate cauzele care au condus la degradarea parului, iar apoi incepe sa il rasfeti cum se poate mai bine. Sunt recomandate produsele profesionale si cele naturiste, asa ca evita sa dai buzna in supermarket pentru a alege produsele de ingrijire a parului.

Pentru o ingrijire adecvată, recomandăm serurile mineralizante.SILKAT NUTRITIVO N4 din gama BES este un ser mineralizant restructurant cu seminte.

Este un compus activ concentrat pe bază de săruri mineralizante de Siliciu, Magneziu, Cupru, Fier şi Zinc puse în sinergie cu Ulei de seminţe de in, cu o ceară de tip anionic şi cu o bază emulsionantă de tip cationic. Aplicat pe părul umed, determină instantaneu o acţiune restructurantă, nutritivă şi filmogenă pe zonele deteriorate şi sensibile. Utilizarea acestui ser este recomandată înainte şi dupa permanentizare, vopsit sau decolorat. Datorită puterii sale emoliente facilitează uscarea cu phoenul şi pieptanarea lăsând părul strălucitor și moale.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/silkat-nutritiv-ser-mineralizant-restructurant-cu-seminte-de-in-12-fiole-x-10-ml_2708_1_1445863679.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/silkat-nutritiv-ser-mineralizant-restructurant-cu-seminte-de-in-12-fiole-x-10-ml_2708_1_1445863679-150x150.jpgstiripheditorialBES,Păr,păr degradat,ser,vitamineToate fetele si femeile isi doresc sa aiba un par cat mai frumos, mai stralucitor, plin de volum, care sa nu se electrizeze, sa aiba un aspect sanatos, si sa fie plin de viata . Din pacate, toate acestea sunt de cele mai multe ori doar un vis, putine...