Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova a informat că doi jandarmi aflați în patrulare în dreptul localității prahovene Ciorani au văzut că dintr-o cisternă de 20 de tone se fura motorină. Potrivit sursei citate, în apropierea cisternei se găsea o autoutilitară plină cu canistre de diferite dimensiuni, în care erau transportate bidoanele cu motorină. Surprins în flagrant, şoferul de pe autoutilitară a luat legătura prin staţie cu alt individ solicitând sprijin.

Jandarmii au fost conduși la spital după ce au fost loviți grav cu batele de banda de hoți,aceștia suferind multiple contuzii in urma loviturilor primite.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ODJlYTJhNzU1ZDZjZjhlMWVhMThmODYyZTVlYw.thumb_.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ODJlYTJhNzU1ZDZjZjhlMWVhMThmODYyZTVlYw.thumb_-150x150.jpgstiriphhomeisu,Jandarmi,motorina,ploiestiInspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova a informat că doi jandarmi aflați în patrulare în dreptul localității prahovene Ciorani au văzut că dintr-o cisternă de 20 de tone se fura motorină. Potrivit sursei citate, în apropierea cisternei se găsea o autoutilitară plină cu canistre de diferite dimensiuni, în care erau...