Cunoscutul actor Jason Momoa a renunțat la barbă. Totul a fost filmat și postat pe canalul său de youtube.

În deșert, împreună cu un prieten, Momoa, înarmat cu un aparat electric de tuns, și-a dat barba jos. În timpul acțiunii, ce a parut un fel de ritual, și-a luat rămas bun de la personajele care l-au consacrat: ”Goodbye DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA!”

A facut acestă schimbare radicală pentru a atrage atenția asupra deteriorării mediudului și a promovat reciclarea deșeurilor.

”Este timpul să fac o schimbare, o schimbare în bine. Pentru copiii mei, ai voștri, pentru lume. Să facem schimbări pozitive pentru sănătatea planetei. Să curățăm oceanele și terenurile. Vă rog să mă însoțiți în acest demers”, a spus MOMOA pe parcursul filmării.

Clipul îl puteți vedea integral aici

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/jason-momoa-3-1024x649.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/jason-momoa-3-150x150.jpgstiriphhomemondenaquaman,momoa,momoa barbieritCunoscutul actor Jason Momoa a renunțat la barbă. Totul a fost filmat și postat pe canalul său de youtube. În deșert, împreună cu un prieten, Momoa, înarmat cu un aparat electric de tuns, și-a dat barba jos. În timpul acțiunii, ce a parut un fel de ritual, și-a luat rămas...