Luke Perry, unul dintre starurile serialului „Beverly Hills, 90210“, a încetat din viață, în această seară, după ce în urmă cu paru zile a suferit un masiv atac vascular cerebral.

În varstă de 52 de ani, cunoscutul actor, făcut atacul ăn locuința sa aflată in Los Angeles.

Coincidență sau nu el a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210“, cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Toate eforturile echipei medicale a fost zadarnic, Luke trecând în neființă in acestă seară la spitalul St. Joseph’ (Burbank). In ultimele clipe de viață a fost vegheat de copii săi, Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder, și alți membri ai familiei și prieteni apropriați.

Editorial use only
Mandatory Credit: Photo by Snap/REX/Shutterstock (390866dw)
FILM STILLS OF ‘BEVERLY HILLS, 90210 – TV’ WITH 1991, LUKE PERRY IN 1991
VARIOUS
stiriphmonden90210,Beverly Hills,Luke Perry,Luke Perry a muritLuke Perry, unul dintre starurile serialului „Beverly Hills, 90210“, a încetat din viață, în această seară, după ce în urmă cu paru zile a suferit un masiv atac vascular cerebral. În varstă de 52 de ani, cunoscutul actor, făcut atacul ăn locuința sa aflată in Los Angeles. Coincidență sau nu el...