Municipalitatea din Ploiesti a preluat prin decizie votata, in cadrul comitetului creditorilor, desfasurat astazi, insemnele (marca, sigle) Fotbal Club Petrolul Ploiesti. Din cei cinci creditori, trei (cei prezenti) au votat pentru aceasta hotarare.

Prin urmare s-a incheiet un act aditional, al contractului de licenta exclusiva a marcii, nr 14983/14.07.2009, existent intre Municipiul Ploiesti si FC Petrolul SA.

Ca o ultima precizare, putem sa va mai spunem ca unul din creditorii importanti si anume SGU Ploiesti a lipsit astazi de la intalnirea organizata de societatea care se ocupa de insolventa SC FC Petrolul SA, Via Insolv SRL.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/petrolul-ploiesti-logo.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/petrolul-ploiesti-logo-150x150.pngstiriphhomeInsolventa,Marca,petrolul,ploiestiMunicipalitatea din Ploiesti a preluat prin decizie votata, in cadrul comitetului creditorilor, desfasurat astazi, insemnele (marca, sigle) Fotbal Club Petrolul Ploiesti. Din cei cinci creditori, trei (cei prezenti) au votat pentru aceasta hotarare. Prin urmare s-a incheiet un act aditional, al contractului de licenta exclusiva a marcii, nr 14983/14.07.2009, existent intre Municipiul Ploiesti...