Românul este inventiv, așa că a găsit o metodă mai ieftină pentru a-și satisface nevoia de nicotină. Totul este perfect legal și a început din ce în ce mai tare să ia amploare.

Presupunem că ați văzut magazinele cu tuburi, foițe, filtre și accesorii pentru fumători. În aceste locații românul a dat și de metoda mai ieftină pentru fumat. În rafturi se gasesc și țigari de foi, ba chiar o gamă diversificată. Ok, o să spuneți, dar ce face cu ele, sunt mai scumpe decat țigarile. Nimic mai fals. O cutie cu cinci țigari de foi, costă, în medie 16.00 lei (aproximativ cât un pachet de țigari), dar… și aici intervine ingeniozitatea, daca le rupi foița exterioară, rămâi cu o cantitate de tutun, de bună calitate, care este suficient pentru minim 60 de țigari.

Așa că, pentru a fuma economic ai nevoie de o cutie cu cinci țigarete de foi, un aparat de injectat sau rulat (după caz), tuburi de țigari sau foițe și filtre.

Ambele metode le detaliem in fotografiile de mai jos.

Zilele urmatoare o sa realizăm și un interviu cu un propietar de magazin de gen din Ploiești, la Obor.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/injectat.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/injectat-150x150.pngstiriphhomeploiesti,tigari,tutunRomânul este inventiv, așa că a găsit o metodă mai ieftină pentru a-și satisface nevoia de nicotină. Totul este perfect legal și a început din ce în ce mai tare să ia amploare. Presupunem că ați văzut magazinele cu tuburi, foițe, filtre și accesorii pentru fumători. În aceste locații românul...