Singura femeie intrata in lupta electorala de la Maneciu, Mihaela Vlasceanu (PRU), s-a autoportretizat in cateva vorbe.

“Alegerile vin si trec, oamenii, dar mai ales faptele raman! Unii insa nu au fapte! Nu sunt un OM al promisiunilor ….sunt un OM al actiunilor si solutiilor. A fi primar inseamna a munci pentru oameni, nu a fi seful lor. Este o mare onoare dar si o mare responsabilitate. Muncesti si construiesti cu oamenii, alaturi de oameni si pentru oameni.

FB_IMG_1462774409168

Cu forte si mijloace proprii vom putea reda Maneciului frumusetea pe care ne-o dorim cu totii!Ca viitor primar, ramai impresionat cand vezi minori tristi…ei nu au nici o vina ca s-au nascut. Este dureros ca tinerii vor sa plece ,,in lume,, pentru ca avem o comuna MOARTA….asta inseamna ca noi adultii suntem condamnati la o batranete saraca si singura. Votul satenilor este important. Doresc un exemplu European pentru comuna mea pentru ca se poate. In echipa mea sunt oameni ,,transparenti,, care nu au facut politica niciodata dar ceea ce eu consider ca e foarte important …doresc ceva mai frumos pentru com. Maneciu. Imi sustin echipa si cred in spiritul de echipa, singur nu poti face NIMIC…cine spune asta MINTE PRECUM RESPIRA! Am 10 adversari politici…fiecare dintre ei probabil ca si-au propus sa castige. E normal. Asa cum am spus mereu imi e indiferenta campania numai as dori sa retina ca campania negativa nu tine loc de platforma pentru cetateni.Acuzatiile, atacurile, inventiile, informatiile false si nedocumentate nu insinueaza ,,pricepere,,…se cade intr-o alta extrema …josnica as spune eu!Oamenii s-au scarbit…multi cetateni refuza sa mearga la VOT!E o batalie grea insa cred cu tarie in proiectul meu si cand faci cu iubire fata de semeni….INVINGI.”

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/05/FB_IMG_1462774409168.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/05/FB_IMG_1462774409168-150x150.jpgstiriphhomeSingura femeie intrata in lupta electorala de la Maneciu, Mihaela Vlasceanu (PRU), s-a autoportretizat in cateva vorbe. 'Alegerile vin si trec, oamenii, dar mai ales faptele raman! Unii insa nu au fapte! Nu sunt un OM al promisiunilor ....sunt un OM al actiunilor si solutiilor. A fi primar inseamna a...