Zeci de bucureşteni au depus plângeri la poliţie după ce au descoperit că într-un parc din cartierul Militari şi în apropierea lui, a fost aruncată mâncare otrăvită cu scopul de a omorî câinii. Poliţiştii cred că răzbunarea asupra câinilor ar fi pornit de la un conflict între cei care au copii şi posesorii de animale de companie. Chiar şi aşa, locuitorii spun că pericolul este foarte mare pentru copii pentru că pot intra oricând în contact cu otrava din hrana aruncată pe alei.

Anunțul a fost scris și lipit la scări de bloc (foto)

Iată ce spun cei care locuiesc în zonă:

„(Mi s-a părut n.r. ) Şocant când am văzut afişul, atât pentru câini cât şi pentru copii. Dacă arunci otravă lângă un loc de joacă şi copiii pot pune mâna!”

Ce oameni? Sunt neoameni cei care fac asa ceva! Să ai ură faţă de animale”.

Este o idee aberantă! Nu toată lumea iubeşte animalele dar nu trebuie să ai ceva cei care le iubesc şi au animale! E foarte periculoasă! Sunt chestii otravite, mancare aruncată în jurul şcolii. Aici sunt copii, se joacă, dacă pune mâna chiar şi întâmplător că ştii cum sunt copiii”.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele probelor trimise la un laborator pentru a vedea în primul rând ce fel de otravă a fost folosită, dar verifică şi camerele de supraveghere din zonă pentru a găsi indicii despre cei care au aruncat mâncarea cu otravă.

Otrava din parc ar putea face victime printre cei mici, chiar dacă a fost pusă de părinți cu scopul de a face rău câinilor de rasă, care au sărit pe un copil și l-au murdărit.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/FB_IMG_1515881345635.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/FB_IMG_1515881345635-150x150.jpgstiriphhomeCâini,copii,mancare,otrava,parcZeci de bucureşteni au depus plângeri la poliţie după ce au descoperit că într-un parc din cartierul Militari şi în apropierea lui, a fost aruncată mâncare otrăvită cu scopul de a omorî câinii. Poliţiştii cred că răzbunarea asupra câinilor ar fi pornit de la un conflict între cei care...