Pe raza municipiului Ploiești umblă nestingherite câteva persoane vizibil bolnave psihic,agresivi verbal și chiar și fizic.

Unul dintre ei este “Liviu”,bolnav de schizofrenie și alcoolic cunoscut,în vârstă de 46 de ani,care își face veacul pe la poarta Cimitirului Viișoara,terorizand locuitorii din zonă prin agresivitatea verbală pe care o afișează,tonul foarte ridicat și,nu de puține ori fiind găsit de diverse persoane dormind pe asfalt,asezandu-se in fata mașinilor aflate în mișcare,și chiar agresand fizic persoane care intra in cimitir (foto).

Un alt caz este “bătrânul cu servietă”,care agresează verbal pietoni pe raza zonei Parcul Mihai Viteazul-Piata Nord,in special femei,injurandu-le ,scuipandu-le,ba chiar imbrancindu-le.Acesta are poarta mereu ochelari,o servietă,are statura medie și în jur de 80 de ani.A fost văzut și în mijloace de transport.

Din seria tinerilor bolnavi psihic și neinternati este și un tânăr în vârstă de 28 de ani,găsit frecvent în stația de tramvai nord vorbind singur sau abordând persoane,fara a fi însă violent verbal sau fizic.

Unul din cele mai grave cazuri este cel al bărbatului din poarta Cimitirului Bolovani,acesta aruncând spre oameni cu obiecte contondente ,înjurând și blestemând,o femeie de 37 de ani fiindu-i de curând victima,acesta aruncând spre ea cu o piatra, care,din fericire a nimerit o in zona mâinii stângi,neproducandu-i datorita ținutei de iarnă daune fizice grave.

Cel mai recent caz terorizează locuitorii orașului prin mai toate cartierele.Este vorba de un tânăr schizofrenic și alcoolic,în vârstă de 32 de ani,consumator de droguri ușoare și alcool.Comportamentul sau face pietonii sa il ocolească pe cat de mult posibil,deoarece lovește puternic în obiecte sau mașini din jurul lui,înjură și fixeaza pietoni care sa pice prada furiei sale.Acesta folosește și mijloace de transport în comun ,la ore la care circula elevi și studenți,manifestând același comportament agresiv.Este de statura medie,par saten închis și aspect neîngrijit.

Nu cred că există ploieștean care sa nu știe cazul “Ciprian”,un alcoolic la fel de lunatic și periculos ,ce teroriza in special zona Nord-Piata.Acesta a decedat insa acum 5 ani și despre el circula zvonul că și a ucis cu monstruozitate familia pe vremea comunismului.

“Goarna de la Caraiman” ,o femeie care ani de a rândul a terorizat pe oricine locuiește sau este in tranzit in zona restaurantului Caraiman,vocifera foarte puternic și blestema oameni politici în special,sistemul sau pur și simplu oameni fără vină.Povestea ei este terifiantă deoarece unii locatari ai zonei relatau că aceasta tinea in casa cadavre de animale și nimeni nu a putut face nimic în sensul internării ei.

Nu mai puțin grav este cazul onanistului din mijloacele de transport în comun,care ,deși a fost găsit și pedepsit cu amendă pentru port ilegal de armă albă,nu s-a oprit din a teroriza minore ,atingandu-le sau manifestând comportament sexual deranjant in fata persoanelor de sex feminin .

In zona intrării în oraș ,după McDonald’s Nord,își fac veacul “extratereștrii”,așa cum li se spune.Foarte murdari,cu ținute foarte groase chiar și la 40 de grade Celsius,cei 3 sunt familie (mama și cei doi băieți) .Mama are in jur de 65 de ani,poarta parul mare ,alb,ca ars,are mereu căciulă pe cap in stil anii’80,iar băieții poarta barba ,multe legitimații și insigne de tot felul.Din spusele celor ce le știu povestea,aceștia au avut până acum mai mulți ani o viață normală,o locuință și mama era de meserie profesor.Actualmente “locuinta” lor este un autoturism parcat în zona fostului Cablu Românesc,lângă având un șifonier cu diverse obiecte.Despre aceștia nu au fost relatate violente asupra locuitorilor,ci doar creează un disconfort prin mirosul neplăcut și foarte pregnant.

Intr-o articol viitor va vom relata poveștile “parbrizarilor” și ale băieților “prenadez”.

Având în vedere lipsa de reacție a autorităților ,va rugam pe cat posibil să evitați aceste persoane și să anunțați Politia in cazul in care sunteți victima unuia dintre ei.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171213_154358.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171213_154358-150x150.jpgstiriphhomePe raza municipiului Ploiești umblă nestingherite câteva persoane vizibil bolnave psihic,agresivi verbal și chiar și fizic. Unul dintre ei este 'Liviu',bolnav de schizofrenie și alcoolic cunoscut,în vârstă de 46 de ani,care își face veacul pe la poarta Cimitirului Viișoara,terorizand locuitorii din zonă prin agresivitatea verbală pe care o afișează,tonul foarte...