Nu mai este nici un secret, Christoph Daum (62 de ani) va fi selecționerul României. Tehnicianul german a ajuns azi la București pentru a discuta cu președintele FRF, Răzvan Burleanu.

carieraSe pare că Daum va câștiga 1,1 milioane de euro pe an la naționala României, cu mult peste Anghel Iordănescu, care lua doar 400.000. Christoph Daum n-a mai antrenat din 24 martie 2014, când a fost demis de la Bursaspor. Tehnicianul neamț a câștigat ultimul trofeu în 2009, Supercupa Turciei cu Fenerbahce.

Consumator de droguri şi amator de orgii cu prostituate

În urmă cu mai bine de 15 ani, respectiv după Euro 2000, Daum trebuia să preia naţionala de fotbal a Germaniei. Contractul urma să fie perfectat pe trei ani, însă tehnicianul, acuzat din toate părţile, de consum de droguri, a acceptat să facă un test.

Iar rezultatul acestuia, stabilit de profesorii de la Universitatea din Koln, a arătat că Daum a consumat cocaină. Antrenorului i-a trebuit un an să recunoască faptul că e consumator de droguri şi că participă în mod constant la orgii cu prostituate.

Chiar dacă în ultimii ani a mai rărit-o cu petrecerile extraexcentrice, Daum rămâne în continuare, în ciuda vârstei înaintate, un personaj căruia îi place viaţa, iar acesta ar putea fi motivul pentru care neamţul s-ar putea simţi ca peştele în apă la noi în ţară.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/daum-480x270.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/07/daum-480x270-150x150.jpgstiriphhomeNu mai este nici un secret, Christoph Daum (62 de ani) va fi selecționerul României. Tehnicianul german a ajuns azi la București pentru a discuta cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Se pare că Daum va câștiga 1,1 milioane de euro pe an la naționala României, cu mult peste Anghel Iordănescu, care...