Cristina Stamate a încetat din viață astăzi,27.11,in jurul orei 7:00.Ziarul nostru a relatat acum câteva zile faptul că aceasta a fost transportată de urgență la spital în stare grava.Actriţă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, avea “vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume”, aşa cum a caracterizat-o prietena ei, regretata Stela Popescu. A jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte şi a fost profesoară de teatru pentru copii.
Actriţa suferea de insuficienţă mitrală şi cardiopatie ischemică, iar in urma cu doi ani a suferit o interventie chirurgicala complicata pe cord deschis.
Indragita actriță s-a născut pe 8 februarie 1946, la Bucureşti. A absolvit IATC in 1967 si a jucat toata viata la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucuresti, apărând in numeroase spectacole, cum ar fi Arca lui Nae și Vasile, Bufonii Regelui, Idolul femeilor, Revista Revistelor și Vara nu-i ca iarna.
De-a lungul carierei, a apărut însă și în filme ca Grăbește-te încet, în 1981, și Secretul lui Bachus, în 1984. De asemenea, actriţa a scris şi volumul “Femeia Hopa Mitica”.
Alexandru Arsinel,copleșit de durere,spune : “Il rog pe Dumnezeu să se oprească,nu mai rezistam! “

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/2-bd-dum-4-cristina-stamate_19iulie.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/2-bd-dum-4-cristina-stamate_19iulie-150x150.jpgstiriphhomeAlexandru Arșinel,Cristina Stamate,Stela PopescuCristina Stamate a încetat din viață astăzi,27.11,in jurul orei 7:00.Ziarul nostru a relatat acum câteva zile faptul că aceasta a fost transportată de urgență la spital în stare grava.Actriţă a Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase', avea 'vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume', aşa cum a...