O fată de 15 ani din Slatina, și-a pus capăt zilelor înghițind un pumn de pastile, după o ceartă cu tatăl ei. Înainte să ia medicamentele, copila și-a sunat mama, care era la muncă, încercând să-i spună ce are pe suflet. Femeia i-ar fi răspuns că nu poate vorbi mult cu ea și că să aibă răbdare până intră în pauza de masă. Din nefericire, adolescenta nu a mai avut răbdare; ea a ingerat toate pastilele de inimă dintr-un flacon, care îi erau prescrise pentru tratarea unei afecțiuni. Nenorocirea a avut loc în urmă cu câteva zile, însă, astăzi s-au aflat mai multe detalii din această poveste șocantă.

Potrivit unor surse, tânăra ar fi suferit o depresie, motivul fiind o ceartă cu părinții după ce au descoperit că exista un cont fals de Facebook cu numele fetei care își oferea serviciile sexuale. Adolescenta își premeditase moartea în urmă cu câteva zile când a postat un mesaj pe adevăratul cont de Facebook: “Nu vreau să mă gândesc că tot ce a fost nu o să mai fie”.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/05/doliu.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/05/doliu-150x150.jpgstiriphsocialFacebook,olt,Slatina,Suicid,tânărăO fată de 15 ani din Slatina, și-a pus capăt zilelor înghițind un pumn de pastile, după o ceartă cu tatăl ei. Înainte să ia medicamentele, copila și-a sunat mama, care era la muncă, încercând să-i spună ce are pe suflet. Femeia i-ar fi răspuns că nu poate vorbi...