Conform missauto.ro , un filmuleț de aproape 50 de secunde arată patru prieteni, toți cu plete, aflați la bordul unui VW Golf. Cei patru ascultă muzică rock și dau din cap pe ritmuri de heavy metal. La un moment dat, cei doi se dau cap în cap. Ce face mașina echipată cu Emergency Assist?

Senzorii detectează faptul că șoferul nu acționează asupra direcției, accelerației și frânării. În colaborare cu Lane Assist și cruise control adaptive, sistemul îl avertizează pe șofer prin vibrații transmise prin volan. Dacă acesta nu reacționează, sistemul acționează automat luminile de avarie și oprește mașina în condiții de siguranță.

Pentru a nu mai solicita sistemul însă, călătorii aleg, după ce își recapată cunoștința, o piesă mai calmă pentru restul drumului lor.

Mai multe detalii aici:

VW Golf îi salvează pe rockeri – reclama care a făcut Germania să râdă în hohote

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/02/descărcare-2.jpeghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/02/descărcare-2-150x150.jpegstiriphmondenmașină,missauto.ro,Volkswagen golfConform missauto.ro , un filmuleț de aproape 50 de secunde arată patru prieteni, toți cu plete, aflați la bordul unui VW Golf. Cei patru ascultă muzică rock și dau din cap pe ritmuri de heavy metal. La un moment dat, cei doi se dau cap în cap. Ce face...