După prestația din emisiunea Vorbeşte Lumea (PRO TV) de ieri (n.r. 21 martie), jurnalista Olivia Steer şi-a inchis atat pagina oficială cât şi profilul personal de pe platforma Facebook.

Rămasă, parcă, și fără susținătorii fideli din online, gurul mișcării antivaccin din România a fost asaltată de nenumarate comentarii ironice atît pe pagina oficială, cît și pe profilul personal. Așa că, neputînd gestiona sitiuația, a decis să închidă legătura cu site-ul lui Mark Zuckerberg.

Practic, minutele petrecute de soția lui Andi Moisescu, in platoul PRO TV, au însemnat pentru ea, daună totală. Conf. Dr. Mihai Craiu, cel care a venit la dezbatere, a reusit prin argumente spuse pe înțelesul tuturor, să o faca KO din debutul emisiunii.

Cele mai reprezentative replici ale celor doi combatanti, au fost:

”Diferența dintre noi este că eu pot să vorbesc și fara să citesc din cartea aceeaȚ (dr. Mihai Craiu)

”Aaaaaaaaaa….aaaaaaa…..aaaaaaa……” (Olivia Steer)

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/download.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/download-150x150.jpgstiriphhomesanatateAndi Moisescu,mihai craiu,pro tv,ROR,sterr,vaccin,vorbeste lumeaDupă prestația din emisiunea Vorbeşte Lumea (PRO TV) de ieri (n.r. 21 martie), jurnalista Olivia Steer şi-a inchis atat pagina oficială cât şi profilul personal de pe platforma Facebook. Rămasă, parcă, și fără susținătorii fideli din online, gurul mișcării antivaccin din România a fost asaltată de nenumarate comentarii ironice atît...