Atât în județul Prahova cat și in capitală , cetățenii se confruntă cu invazia ploșnițelor. Pe cât de neplăcute pe atât de urât mirositoare, aceste insecte au invadat locuințele cetățenilor din mai multe orașe ale țării. Deși lunile de recoltă ,august-sepetembrie aduc aceste neplăceri , autoritățile locale nu au luat masuri în acest sens.

Pe adresa redacției am primit sesizarea unei mămici ajunse în pragul disperării și in lipsa unor soluții , aceasta ne-a declarat,cităm : ” Efectiv suntem invadați! Blocul meu,alte cartiere. Am tot căutat soluții prin farmaciile veterinare ,am rugat sa se efectueze dezinsecție! Discutând pe Facebook problema împreună cu persoane din alte orașe, am aflat doar că acestea intră la căldură și că din păcate au “cuib” prin pomi,copaci…Am găsit două pe hainele copilului,ca sa nu mai spun că nu mi mai pot usca rufele pe balcon! Efectiv nu știu ce se poate face! Este inadmisibil să trăim ca în pădure! Suntem plătitori de taxe! Dar aleșii dorm in front sau pe la casele lor nici ploșnița nu trece? ”

În speranța că materialul nostru va fi tratat ca un semnal de alarmă, așteptăm reacții din partea autorităților.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/10/FB_IMG_1507967700008.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/10/FB_IMG_1507967700008-150x150.jpgstiriphhomederatizare,insecte,ploiesti,Ploiești Prahova insecte deratizareAtât în județul Prahova cat și in capitală , cetățenii se confruntă cu invazia ploșnițelor. Pe cât de neplăcute pe atât de urât mirositoare, aceste insecte au invadat locuințele cetățenilor din mai multe orașe ale țării. Deși lunile de recoltă ,august-sepetembrie aduc aceste neplăceri , autoritățile locale nu au...