Luceafărul Oradea – FC Petrolul 3-1 (2-0)

Cu încă o înfrângere la activ, Petrolul Ploieşti începe sa vadă de la şi mai mare distanță o posibilă promovare. Accesul în primul eşalon, în acest moment, pare o misine imposibilă.

Noul pas greşit a fost Luceafărul. Orădenii, care nu au scăpat de grijile unei retrogradări, au controlat, în totalitare, jocul. Dacă nu te luai după culori si embleme, aveai senzația ca Petrolul se luptă pentru rămânerea în cel de al doilea eşalon.

Tensiunile dintre suporteri şi jucători/conducere îşi spun cuvântul

Fanii lupilor, încă de după jocul cu FC Argeş i-au acuzat vehement pe jucătorii lui Mulțescu. Cei care, cu salariile la zi, şi mult mai substantiale decât restul din acest eşalon, par copleşiți de greutatea scutului de pe tricou. Suporterii nu pot accepta aşa ceva, mai ales pentru că ei sunt cei datorită carora Petrolul a renăscut în 2016.

Caseta tehnică

Marcatori: V. Pop (25), Paraschiv (28), Preoteasa (79, penalti)/Moldoveanu (47).

Luceafărul: Moga – Wanya (25 Lu Yuefeng), Yabre, Oros, Kevin Mohamedja (75 Nemeş) – Roşu, Preoteasa, Prejmerean, Al. Dulca –  Paraschiv, V. Pop (68 Băican). Antrenor: Cristian Lupuţ.

FC Petrolul: Bolboaşă – Borţa, Ghinga, Puşcaş, Ţigănaşu – Malakyan (29 Chindriş), Bucşa (70 Ştefănescu) – Saim Tudor, Marinescu, Moldoveanu – Arnăutu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Au arbitrat: Iulian Călin (Ştefăneşti-Argeş) – Gabriel Stroe (Piteşti) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel).

Observatori: Dan Monea (Aiud) şi Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Cartonaşe roşii: Borţa (78), Marinescu (86).

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/gigimultescu.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/03/gigimultescu-150x150.jpgstiriphhomesportcristi vlad,luceafarul oradea,lupii galbeni,multescu,Petrolu luceafarul oradea,Petrolul Ploiești,ploiesti,veoliaLuceafărul Oradea – FC Petrolul 3-1 (2-0) Cu încă o înfrângere la activ, Petrolul Ploieşti începe sa vadă de la şi mai mare distanță o posibilă promovare. Accesul în primul eşalon, în acest moment, pare o misine imposibilă. Noul pas greşit a fost Luceafărul. Orădenii, care nu au scăpat de grijile...