Lipsă de valoare a lotului, presiune sau jocuri de culise?

Prin urbea aurului negru deja se înfiripă mai multe scenarii în jurul înfrângerilor consecutive  ale Petrolului Ploieşti din ultimele două etape.

Ambele adversare, cu loturi mult sub valoarea celui al grupării ploieştene, au dat o adevarată gaură în buzunarul pariorilor care merg “la sigur”, dar au umplut buzunarele celor care aşteaptă un tun.

Etapa trecuta, FC Argeş a avut cota la victorie în deplasare, nu mai puțin de 5,25, iar astăzi Luceafărul Oradea a avut în dreptul său, la căsuța cu pronostic 1, o cotă de 5,8.

Pe lângă asta gurile rele mai spun că la jocul de astăzi, pe lânga pariuri ar mai intra în discuție si un joc de culise pentru salvarea Luceafărului Oradea de la retrogradare.

Noi sperăm că acestea sunt doar simple speculații de suporteri supărați că echipa de suflet nu merge şi se îndepărtează din ce în ce mai mult de promovarea în liga întâi.

Dar, dacă judecăm la rece… pare că au sens.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/petrolul_76625800.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/petrolul_76625800-150x150.jpgstiriphhomesportblat,lupii galbeni,petrolul,petrolul pariuriLipsă de valoare a lotului, presiune sau jocuri de culise? Prin urbea aurului negru deja se înfiripă mai multe scenarii în jurul înfrângerilor consecutive  ale Petrolului Ploieşti din ultimele două etape. Ambele adversare, cu loturi mult sub valoarea celui al grupării ploieştene, au dat o adevarată gaură în buzunarul pariorilor care...